Kad Raya Handmade - Bajet Murah Giler...

Salam...

Alhamdulillah...
Mekasih byk2 kerana sudi menyahut GA Kad Raya saya ni...
Mula2 tu sunyi je... Ada 2 org je yg komen...
Rasa cam sedih pun ada gak..

Tetibe mlm tadi check.. Huuuuuuu.... 12 komen need approval...
Seronoknya.... ^_^
Seronok punya pasal sampai guling2 ke dapur, pastu patah balik ke lappy ni.. ^_^

Tapi 10 org pertama je yg dpt ek...
Dun worry, takde bias atau pilih kasih dlm GA ni... Sape cepat dia dapat...
Silent reader pun dapat, excited reader pun dapat, reader yg kebetulan tersesat ke blog oren ni pun dapat, asalkan anda 10 org pertama... :)

Cuma kad raya ni cikai2 je tau...
Sy rushing2 buat bersama adik2 saya (yg kecik dan yg besar)... 
Oleh itu, jangan expect kad ni gempak sgt, atau cantek sgt.. 
Sebab secara realitinya ia tak cantek... T___T
Dlm masa yg singkat ni saya kene siapkan 30pcs kad raya... 
10 utk blog, 10 kat FB, 5 utk RBT dan 5 lg utk member rapat..

Kalo korang kecewa dgn kad ni saya nak minta maaf byk2...
Mungkin tahun depan saya akan prepare awal2 kad raya supaya dia lebih cantek berbanding tahun yg pertama ni ea..
Chaiyuk!!!!
Sesi kaler mengaler oleh 4 beradek...
2 beradek lagi menyorok dlm almari sambil berdoa tidak dipanggil ke dlm torture room ni...
Huhuhu...

Pas siap kaler saya pun dgn tekunnya menganyam ketupat mini ni satu demi satu...

Yay! Dah siap!
Nampak tak..? Itu muka saya tgh gembira nak buat Kame Hame Haaa!!

Gembira2 jugak... Meh salin alamat dulu... :)

Tepek setem pulak...
Piring kecik tu mengadungi air... Tgh pose ni takleh la jilat2 setem n envelope ye tak...
Huhuhuhu...
(Bulan tak pose pun tak sanggup gak nk jilat..XP)

Dun worry, pakcik jaga ni akan jaga kad korang..
Sebelom buka senyum dulu tau...
^___^

Phew... Siap dah...
Nak gi pos dah ni... Post Office, here I come...
Henshin!.. Syaaaaaaa.. <--(terbang)

Wassalam....


KREDIT:

Producer/Director: Asma-Felt-Box
Mangaka : Amian Comics
Colourist: Asiah, Anis, Anas, Asma
Minah Kilang: Asma
Peon: Asma

Terima kasih kalian kerana sudi tolong kaklong yg helpless ni.. Sayang korang.. MUah!!




Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Naimah lalala
AUTHOR
10 August 2012 at 09:26 delete

harap saya salah sorang dari sepuluh tu amin :}
wheheheh

Reply
avatar
cik kiera
AUTHOR
10 August 2012 at 11:52 delete

cntiks yaa ,buad sendiri lak tu yea .. huhu , kiera ada join . kiera 10 terpantas tak ? tak sabar yea :p

Reply
avatar
khai
AUTHOR
10 August 2012 at 23:04 delete

Wah ! Rajinnya akak ni ~

Reply
avatar
therosputih
AUTHOR
11 August 2012 at 15:29 delete

debor rase nak tahu antara yang terawal itu atau tidak...

Reply
avatar
hana
AUTHOR
27 August 2012 at 13:50 delete

asma..thanks!!
da dapat kad raya tu..
comel sgt~

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
27 August 2012 at 19:11 delete

Huhuhu.. Sama2...
Baru dapat ea... :D

Reply
avatar