Search This Blog

09/08/2012

KAD RAYA GIVEAWAY!!!

Salam..

BERITA BAEK!
Asma-Felt-Box nak bg kad raya kat korang...
Tapi terhad kpd 10 pertama je...

Sape berminat sila komen di bawah dgn ayat:
 

"Asma, saya nak kad raya... Pleasee... @_@..
Nama:
Alamat:
No. Tepon: "


Dun worry, komen korang sy tak akan publish jadi detail korang takkan muncul disini.. Jgn bimbang tau.. :)

Tu je la..
Tapi 10 org pertama je dapat tau...

email korang kemungkinan saya tak reply sbb agak busy...

Minta jgn kecik ati dgn kelakuan saya ni ya...

Cuma dun expect too much.. Kad raya ni cikai2 je la.. 

Saya wat simple2 je sbb nak kejar masa.. Takot lambat pos smpai lepas raya tak best pulak..

Gud Luck seme.. ^_^


Wassalam...

P/S: Sesape yg dah dapat kat kad raya FB akan disqualified utk blog ni tau... Takpe la.. Kte bg ruang kat seme orang bg dorang dapat jugak ek.. Chaiyuk!


No comments:

Post a Comment