26/07/2012

R6: Handmade Multipurpose Pouch - Budak Kiyut

Salam...

Yay!
Kali ni sya dah wat sesuatu yg baru utk saya...
Dah lama nak try tapi tak ter-try try...
Akhirnya... Huhuhu...

Nak tgk? Nak tgk?
Haa.. Jom tengok.. ^_^

Handmade Multipurpose Pouch - Budak Kiyut 
 Relax2.. Corak yg korang tengok ni bukan felt ea...
Ini cuma kain flannel yg saya beli kat kedai india kat bandar...
Harganya dalam RM7 semeter.
Kat Kuantan ni tak banyak pilihak kain kiut2..
Ni la yg terkiut yg saya jumpa..
huhuhuhu...

Yang ni kaler kuning...
Ni sebenarnya yg 1st attempt...Sebab tu la budak kiyut tu nampak can melayang kene tiup dek angin...
Hasilnya begitu menggembirakan hati.. 
^_^

Ni muka belakang dia...

Ni pulak yg ke-2...
Kali ni saya bagi budak kiut tu berdiri kat tengah2...
Nampak kemas sket camni kan...
Huhuhu...

Cam bese ada 2 layer...
Dan kali ni sya guna velcro...

Saiz: 19x12cm
Harga: RM15.00

Berminat, sila isi borang ek...

K, projek ke-7 dah start potong...
Nak sambung jaet pulak...

Wassalam...



No comments:

Post a Comment