Cute Felt HP Straps - in progress

Salam...

Phew...
Bulk order dah selamat dipos semalam...
200pcs HP straps utk jualan hari sukan sekolah..
Tak pasti plk bila hari sukan tu sbb x lama lg nk pose kan...

Jom tengok work in progress sepanjang seminggu menyiapkan mereka.. ^_^

Mula2 buat Love Angle..



Pastu wat Happy Star Felt

Yellow Happy Star is my fevret  >_<

Pink is not my fevret tapi bole tahan la...

Ni Happy Star kaler oren...

Erm...
Dah siap Happy Star Felt, pastu nak wat ape plk ek...


Asma: Ei? Domo-kun desu neh?
Domo-Kun : Arrrr...

Huhuhuhu...
Felt Domo-Kun...
Seksa gak nak memotong giginya tu... T___T

Pas abes giginya saya potong lalu buat owl plk...
Yay!

 Amboi... Berkaca2 sungguh mata deme...

Haaa...  Ni lagi nak goda aku...
Kuchi2.... >_<

Pastu ada wat 2 lagi tau...
Strawberry dan Raksasa Pacman...
Tp lupa amik gambar sebab buat cepat2..
Huhuhu...

Pasni leh tunjuk hasil akhirnya ek...
Bye2...

Wassalam.... 




Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
18 July 2012 at 13:40 delete

betul2 bersemangat waja nih... huhu

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
18 July 2012 at 23:50 delete

Huhuhu.. Demi menyara idop, kugagahi jua.. T__T

Reply
avatar

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.