BUTTONS RESTOCKED!

Salam...

Phew... Leganya...
Parcel yg ditunggu dah sampai... YAY!!!


Ni seme dah restocked:
EYES 8mm     

Yg ni dah sampai dah aritu:

Yg ni pulak dah nak abes :(

Malam ni nak order yang baru...
Selalu macam ni...
Order serentak sekaligus, mula la abes sekaligus dan poket pun kontang sekaligus...
Hahaha...<--- (T__T)

Meja display ni pun dah penuh sgt ngn barang...
Tak best la... 
Suka yg lapang2...

Oleh itu saya dah tukar (lagi). Dari simpan butang dalam balang (seperti sebelom), saya tukar kepada container yg lebih leper...


Camni...
Alaaa... Patutnya letak gambar sebelom dan selepas...
Baru nampak kan...?
Erm... stok button bintang pun saya kene beli gak ni...


Ni pulak shoot dari posisi yg berbeza...
Huhuhuhuhu.....

Lapar la...
Nk pi makan jap...

Tata... ^_^

Wassalam...



Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
10 July 2012 at 14:33 delete

Bestnya tgk tempat org kemas jer.... teratur jer...

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
11 July 2012 at 04:03 delete

Huhuhu...
Kemas ni kejap jer Syaaz..
5 minit kemudian sepah balik.. :P

(kemas sbb nk amik gmbo.. syyhhh...)

Reply
avatar