Ladybird Embellishment in progress...

Salam...

Arini saya cuti tau..
Jadi keje saya ialah berkurung dlm bilik smbil berkraf...
Sambil berkraf sambil dgr youtube...
Sambil dgr youtube smbil ber FB...

Jadi dapat agak kan betapa perlahannya progress saya..
Huhuhu...

Harini belom makan tangahari lagi sebab takde mood nak makan...
Mlm nnti nk drive thru kat McD beli bege je la kot...
HAhaha...
Baru kata nak diet....

Ni yg saya jaet start dari kul 12 td smpai kul 5...


BAru 25 biji?
Erm... camne nak wat keje cepat sket ni ea...

Wassalam...

P/S: Jaet laju2 tak syok kan.... ^__^

AMARAN:
Ramai orang wat ladybird camni, tapi ni adalah design saya.
Anda tak dibenarkan cilok dgn apa cara sekalipun.
Kalo nak sangat sila minta kebenaran dan wajib linkkan ke blog ni...
Harap awak faham
Saya dah penat sentap ngn awak..

Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
therosputih
AUTHOR
23 March 2012 at 17:48 delete

sabarlah kak asma...itulah ragam dunia perniagaan online mcm ni...by the way, moga rezeki utk kita tetap ada...insyaallah..

Reply
avatar
23 March 2012 at 20:48 delete

Tu la... Byk sgt design nk tnjuk... Tapi takot.. muahahaha!

Reply
avatar
Naimah lalala
AUTHOR
23 March 2012 at 21:20 delete

waaaa comellah kak :D nak try buat boleh ? nanti saya linkkan ke kak ea ? kalau saya buatlah ^^

Reply
avatar
25 March 2012 at 00:14 delete

Huhu... Silakan2.. Hee.. :D

Reply
avatar
mrs.teddy :)
AUTHOR
26 March 2012 at 10:54 delete

assalammualaikum, akak :)
sy nk tnye, acrylic felt yg harga dy RM17.00/10pcs tu size dy besar mana?
then, mini felt pack tu size each felt bpe yea?

Reply
avatar
26 March 2012 at 18:21 delete

waalaikummussalam...
acrylic felt tu 25x25cm
mini felt tu saiznya 11.5x12.5cm... :>

Reply
avatar
manis
AUTHOR
29 March 2012 at 11:49 delete

asma, sy baru nk update ladybug kat blog hari ni..
tak sangka pulak time nye lebih kurang sama ngn awak..
harap tak kata sy meniru time awak ye..hehe

saya budak baru nk try buat felt craft..tak secantik awak buat. ;)

Reply
avatar