03/03/2012

Asma Bebelo.....

Salam....

Hai... Byk brg2 yg baru sampai, tapi saya tak update...
Sebabnya...

Felt sy dah hampir abes semuanya....
Cam tak caya kan... BAru je aritu sampai...

Stok yg terbaru ni dh sampai minggu lepas tapi kastam dah tahan...
Saya kol kastam tapi dorg tak angkat...
Dah byk kali kol....

Pastu sy faxkan borang tu, tapi tak lepas...
Dah byk kali pi kedai faxkan tapi tak lepas gak....

Last2 sy poslaju borang tu tapi smpai skrg xde feedback...
Kol2 pun tak angkat gak...

Dan sy baru dpt tau brg yg saya pos Sabtu lepas, baru sampai harini...
Wow!
Lajunya Poslaju.... -__-"

Saya tak berani update blog, FB dan  sebagainya sbb takot ada order dan saya terpaksa reject atau hold...
Sy paling tak suka reject oreder dan hold order sbb ia akan buat orang kecewa...

Skrg tenet slow dan saya tak dapat loading email...

Mungkin ini sebahagian dpd hari buruk saya selepas dapat sales yg sgt mengejutkan bulan lepas...
Dan mungkin Allah nk hold seme ni utk sy rehat jap dan pass rezeki kpd org lain...
Mana bole bolot sorang ye dak...
Huhuhu.... >_<

Alhamdulillah dna terima kasih kpd korang seme....

Tak dapat nk upload gambar sbb tenet slow....

Skrg sy tgh wat 1 projek...
Harap ianya berjalan lancar...

Pelik kan, sy ni byk je projek tp x upload pun dlm blog...
Hahaha...
Slps peristiwa sentap tgk design sy org lain duplicate tanpa kreditkan kat saya, saya dah malas nk upload benda2 baru ni... Yg baru seme buat offline...

Sebenarnya bukan saya kedekut atau apa...
Sy suka kalo org tiru idea saya, kerana ia menunjukkan yg saya ni popular (ecececeh! Padahal tak pun..)
Tapi sekurang2nya mention la nama saya dan linkkan ke blog ni...

Mcm ni:
"Idea ni sy rompak dari Asma-Felt-Box." atau "Ini ialah insiprasi dari  Asma-Felt-Box" atau "Mekasih  Asma-Felt-Box krn bg idea yg best ni"

Pastu korang nk jual ke, nak amik tempahan ke, nak wat ape2 pun buat la... Saya pun tak sempat gak nak terima tempahan dari seluruh rakyat Malaysia...

Ok, tu je kot...

Wassalam... :>


2 comments:

  1. idea kena curi?? huhuhu..saper ler manusia tu gamaknya... erm.. sabar yer tapi bisnes mesti jalan.. saya nak order brg.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Huhu.. Biasa la idea kene curi... Mcm menurut kata2 seorang crafter tempatan, "kalo takmo org tiru simpan je dlm almari jgn tnjuk kat org."

    Nk order ea.. Dh isi borang..?
    Jap lg sy check ea...

    ReplyDelete