handmade felt craft supplies Malaysia

19/11/2011

Unidentified Keychain...

Marathon Post is Back... (final lap for Part 1)

Ni pun new item in da box..
CUma yg ni pun bermasalah jugak sebab saya tak tau namanya...
Ia adalah keychain yg attached pada plastik yg kita boleh masukkan kertas kat dalamnya...

Saya memang tak pandai explen, jadi apa kata mari kita lihat rupa objek yg saya maksudkan itu...

 Ni bentuk kurus...

NI bentuk gempal...

RM12/dozen
1 dozen = 12pcs

Honestly, saya sendiri pun tak tau nak buat apa dgn objek ni...
Cuma ia nampak cute dan saya terus je beli....

Okey....
Marathon Post Part 1 has come to the end...
Dan saya rasa sangat lega...
Phew...

Jangan lupa esok...
Marathon Post Part 2...
Start kul 10, end kul 10 gak...

Okey, nk tdo dulu...
JUmpa esok...
Tata... ^__^

Wassalam....

- End of Marathon Post Part 1- 

2 comments: