19/11/2011

Brooch

Marathon Post is Back...

Brooch belom restock...sbb masih available....
Tapi this item is kinda slow selling....
Nape ea... Mahal ke.... (sila jawab... :<)

BUT, No worries....
Saya dah order stock baru, dan after the new stock arrives I will make new price for it...
This time I bought in bulk, so dapat murah sket la...
Dan harga jual pun of course akan jadi murah sket....
Nak tak.. Nak tak...

Seme kata: NAK!! (sambil lompat2..)
HUhuhu....



Buat masa ni harganya masih sama...

RM2.50/dozen
1 dozen = 12pcs
Size = 2.5cm

Dan the new design of brooch are also available in Asma-Felt-Box...


Inilah mereka...
Mereka ni saya nak let go sbb supplier dah silap anta jenis ni pastu mereka takmo terima return...
So yg ni harganya:

RM10/100pcs

Pembelian minimum ialah 100pcs... Sebab saya betul2 nak let go...
Cuma tinggal 600pcs je lagi...
Cepat2....

But dun worry...
The next stock will be arrived after a week (perhaps)
BUkan jenis yg baru (gambar 2); tapi jenis yg biasa saya pakai (gambar 1)
And did I mention that it will arrived in two sizes...

Yup, 2.0cm dan 2.5cm...
Huuuuuu....
Tak sabarnyer ... >__<

Marathon Post will be Continued..... 

2 comments:

  1. Akak,, juallah brooch yang ada plate.. yang bulat... :) sy sudi beli.. <3 hehe

    ReplyDelete
  2. Afien: Nk yg bulat ea..
    InsyaAllah... Dah jumpa supplier cuma masih kumpul ongkos utk borong.. Mekaish atas cadangan tu.. :>

    ReplyDelete