Tenet Selow....

Salam...

Sebenarnya saya nak wat entry "Tutorial Simple Keychain"..
Tapi dah 3 hari cuba upload gamba2 ni, tak dapat2...
Naik jemu dah menunggu loading...

Tenet oh Tenet kenapa Engkau Selow...
Macam mana aku tak selow; guna byk sgt, guna byk sgt...

Ape la yg byk sgt saya guna ni...
Ops...
Bukan saya je yg guna ye.... Tapi adik2 saya pun sama gak....

Sorang suka tgk youtube...
Sorg suka main Habbo...
Saya lak suka upload gambar2...

Mana tak selow...

K la, nak packing2 brg jap, pastu nk pi pos...

Ni yg packing malam tadi...
Ada sket lg nk pack...

Skrg sy tgh siapkan projek utk dijual kat Midtown Esplanade Kuantan bermula 12hb ni...
Alamak, baru je siap design 3 jenis... 
Proses menduplikasi belom wat lagi...

CHAIYUK2!!!

Wassalam....


Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
9 August 2011 at 00:20 delete

bila la sy dpt kunjung gerai akk ek..? sy payoh nk kuo mlm...tat's y...

parking pn jenuh kn...?

Reply
avatar
9 August 2011 at 01:57 delete

Dewi,gerai kat Midtown tu akak tak join dah la ni.. Tak dan nk wat ready made items ditambah pulak ngn sewa mahal... :(

La ni wat kat umah secara online jer.. Tp sgt2 save... :DD

Reply
avatar