PEMENANG!!!

Salam....

Wooooooo....
Dah lama berlalu rupanya GA aritu...
Erm.. Sape menang ek...

Huhuhu...
Nak umumkan pemenang la ni...
Sebelom tu nk cakap sori sgt2 sbb dh lama tunggu...
Sebabnya saya terjah satu2 blog yg join contest ni...
Igt nak update kat tepi tu... Tapi tak sempat sgt2...
Setakat terjah je yg sempat.... Huhuhu...

Kenapa kene terjah...
Wat penat jer.... Kalo tak terjah pun, mana dorang tau.. yer dak.

A'ah.. Memamg pun...
Tapi saya tetap kene terjah sebab..
1. Ada yg tak menepati syarat so dah kene disqualified...
2. Korang penat2 wat entry... Mesti la baca kan.,..
3. Korang suruh terjah.. Saya terjah la...

Okay2... Tau2... Korang takmo dgr saya bebel kan...
Membebel adalah ciri2 perempuan tua... (Wah! Sangat menakotkan!!!)
Sebab takmo mengaku tua, jadi saya umumkan pemenangnya sekarang...

Pemenangnya bukan ada 10 org seperti yg anda sangka...
Pemenangnya ada sorang jer...
Yup... Sorang pemenang yg akan dapat kesemua sepuluh hadiah tersebut...
Ngehehehe...

Pemenangnya ialah saya pilih dgn menggunakan Encik Pilih Nombor di sebelah kanan blog ni...

Asma                      : Encik Pilih nombor... Sila pilih satu number utk saya....
Encik Pilih Nombor : Ko nak watpe dgn number tu...
Asma                      : Saya nk pilih pemenang utk GA ni....
Encik Pilih Nombor : GA ape pulak ni...
Asma                      : GA Setahun Jagung saya ni la....
Encik Pilih Number  : Jagung ape pulak ni...
Asma                      : Bukan jagung la... GA Setahun jagung sempena setahun usia blog saya ni...
Encik Pilih Nombor : Setahun ape pulak ni...
Asma                      : Setahun la.. Dah setahun saya berblog pasal craft!
Encik Pilih Nombor : Craft ape pulak ni...

satu jam kemudian.....

Encik Pilih Nombor : online ape pulak ni....
Asma                      : Kedai online la! Adoi... Apa kata awk bg je saya satu number dan jangan tanya lagi!
Encik Pilih Nombor : ...... (terdiam).... Marah pulak... Orang tanya jer...
Asma                      : Ye la... Tapi awk tu tanya lebih2 pulak,. Kalo dari tadi bg nombor dah terus settle...
Encik Pilih Nombor : Ko pandai sangat kan.. Ko pilih la sendiri...

Adoi.... Sabar je la aku.. Naseb baek ko free...

Asma                      : Encik Pilih Nombor... I need a number. pleaaassseeeee....
Encik Pilih Nombor : Ye la... Amik ko number 15...

Yippiiiii!!!

Dan si Number 15 yg bertuah ialah....
u-ie
...
...
...
...
...
....
...
....
.....

(suasana sepi sejenak..)
....
...
...
...


Erm..... Alien dari daerah mana pulak ni.... <--(ni bukan saya cakap.. Ni Encik Pilih Nombor yg cakap..)

Tapi saya terbayangkan ini...
Mungkin sepupu Adik Muka Bulu2 ni kot...
Tapi yg pasti U-IE adalah lebih comel dari Adik Muka Bulu2 ni....
Huhuhuhu.....

Tahniah! Tahniah!
Andalah pemenang yg kami cari.... :DDDD

Ooo... 
Nk HP case tengkorak yer...
Bole2... 
Nnti saya bgi...

Cik U-IE, sila emailkan saya alamat awak yer...
ni email saya: asema84@gmail.com

Kalo awak duk kat MArikh sekalipun... Saya tetap poskan...
Dah kaw-tim dh ngn Encik Posmen Kacak...
Huhuhu...

Dan kepada anda yg laen.. Dun worry k...
Next time ada lagi...
Jgn lupa join tau...

Wassalam...






Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
14 August 2011 at 07:36 delete

wah...utgnye...tp sapekah UIE????try nak g blog dye tp tak dpt~neway tahniah ye~

Reply
avatar
U-ie
AUTHOR
14 August 2011 at 11:49 delete

Eehh.saye menang keer??
biar betul ni??
First time join GA then menang lak tu..(Hahahaha)

Yippie..tq cik asma..hehe.Kim salam kat abg posmen erk.Kui2

Reply
avatar
14 August 2011 at 14:38 delete

ooh..ingt 10 winners....
tahniah pd yg menang :)

btw, sy tgh anjur contest (tamat hari ni)...

singgah la

http://dewisartworkstation.blogspot.com/2011/08/contest-by-das.html

Reply
avatar
14 August 2011 at 15:40 delete

ingatkan sepuluh pemenang.huhu

Reply
avatar
15 August 2011 at 02:36 delete

einz: u-ie ialah pengomen kedua.. Dia ni pun crafter jgk.. Weee.. >_<

u-ie: Iye.. Betul.. Ini bukan cobaan.. INi betul2 kejadian.. Huhu..

Dewi: Memula igt nk wat 2 orang, tp last2 nk bg kat sorang je la.. Biar dia happy tahap gaban.. Ngehehe...

btw, alamak sempat ke kalo nk terjah skrg... Sy mai ni..

Hafiz: A'ah.. Sorang je yg bole.. Encik Pilih Nombor masih takmo cakap smpai skrg.. :'(

Reply
avatar
U-ie
AUTHOR
15 August 2011 at 11:23 delete

Memang happy tahap gaban pun..hehehe

Reply
avatar
tiefazatie
AUTHOR
22 August 2011 at 08:34 delete

owh..sorg je..ingat stp 1 hadiah sorg nie..btw tahniah uie!

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
23 August 2011 at 16:08 delete

tahniah buat pemenang..xjadi 10 hadiah ea..xpe la...xde rezeki

Reply
avatar