Search This Blog

25/08/2011

My 1st Ever e-book

SAlam...

Saya tak tido sejak semalam...
Sebabnya saya siapkan buku ni...

Ini ialah e-book saya yang pertama yg berjaya disiapkan sejak sekian lama...
Sekarnag pukul 7 pagi dan saya rasa seolah2 saya ni seorang (adakahh ini penjodoh bilangan yg betul) zombie..
Ya... Saya tak tau ape bende yg saya taip ni tapi saya cuba sedaya upaya untuk berfikiran waras...

Baik la...

Buku ni saya hasilkan khas untuk beginner felt craft..
Iaitu dikhususkan kepada sesiapa yang yang nak try felt craft ni tapi zero knowledge camne nak start...
Cmane nak jaet...
Camne nak buat...

Modul ni akan ajarkan jenis2 jahitan dalam felt craft dan tunjukkan jugak caranya camne...
Cara tu ditunjukkan secara step by step dan sangat banyak gambar sampai saya pun dah pusing2 macam gasing tgk gambar2 ni...

Dan seperti yg anda lihat kat gambar di atas ni...
Itulah projek yg bakal anda hasilkan melalui e-book ini...

Tetapi, amaran kpd korang yg dah ada basic jahitan felt craft..
Korang tak perlukan buku ini, sebab korang dah reti jahit dah..
Karang beli2, tak suka pulak..
Sebabnya this is a specal version for beginner...
Iaitu mereka yga belom ada basic jahitan...
Yang tak tau camne nk jahit insang pari, atau tak pasti insang pari tu ape...
Ha org camni la buku ini ditujukan...

Alamak, saya dah pening...
Rasanya saya taip lang2 tadi..
Tapi takpe la...

Saya nak tdo kejao, pastu bangun dan edit balik entry ni...
Sebebnarnya bole je post entry ni tghari nnti...
Tapi terlalu excited nak share ngn korang berita gembira ni..
Tak terdan dan nk cakap sekarang..

K la.. Sebelom saya jadi zombi yg sebenar dan serang kampung pisang, baek saya tdo..
Gud Sleep korang..
Korang pi la keje dulu...


zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -__-

Wassalam...

5 comments:

  1. Buku ini ada d jual d tempat lain ke? Klu akak saja yg jual nak satu boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole... bg email address ea..
      nnti sy bg detail.. :>

      Delete
  2. Buku ini ada d jual d tempat lain ke? Klu akak saja yg jual nak satu boleh

    ReplyDelete
  3. salam...akk masih boleh ke klu sy nk beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. Ada2..
      Isi borangya, nnti saya bg detail.. :>

      Delete