Discount Felt Pack

Salam...


Felt baru dah sampai semalam... Dah dah siap potong dah pun..
Jeng.. Jeng.. Jeng...


Ni la felt yg siap dipotong petang semalam...

Dan ni yg siap dipotong malam tadi...
Phew...

SAYA NAK TURUNKAN HARGA FELT

Sebabnya, supplier dah dpt shipping company yg kosnya rendah sket dari sebelomnya, jadi saya dapat la felt ni ngn harga murah sket (murah sket je ni..)
Nak tak, nak tak...

So, berikut adalah harga2 baru bg Felt by Pack:

FELT DUO-TONE

RM25+RM6 (Poslaju) = RM31.00
harga sebelom
 RM28 + RM5 (Poslaju) = RM33.00

FELT TRI-TONE

RM35+RM6 (Poslaju) = RM41
harga sebelom
RM40.00 + RM5.00 (Poslaju) = RM45


FELT 30 KALER

RM39+RM6 (postage) = RM45
harga sebelom
RM45 + RM5 (Postage) = RM50



FELT 36 KALER

RM47+RM6 (postage) = RM53
harga sebelom
RM54+RM6 (postage) = RM60

Phew...
Penatnyer mengira2...
Huhuhu...

Ok tak harga ni...
Memandangkan rate Poslaju pun dah naek, ditambah ngn potongan harga felt ni, saya tak dapat bg RM5.00 utk postage (sebagaimana kebiasaan)

Namun, saya rasa harga ni dah dalam kategori win win situation...

Namun (yg kedua), harga bg sekeping felt bersaiz 23x25 masih RM1.50 sekeping...

Mekasih seme kerana memberi sokongan selama ni..
Love u all...

Wassalam...


Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
AiDa SyaFiQa
AUTHOR
19 August 2011 at 14:48 delete

kalau nak beli yg sekeping2 tu..
kos penghantaran die cmmaner ea???

Reply
avatar
19 August 2011 at 15:11 delete

Kalo yg sekepng2 tu, kos penghantaran dia RM6.00 utk 500g pertama...:)

Reply
avatar
Bella
AUTHOR
19 August 2011 at 22:11 delete

berape ukuran felt utk felt by pack tu ye ?

Reply
avatar
20 August 2011 at 01:22 delete

Ukurannya ialah 23x25cm bg setiap keping.. :)

Reply
avatar
Idryn Anie
AUTHOR
15 April 2013 at 18:09 delete

Felt duo tone tu size apa ye?

Reply
avatar