Bantal Felt

Salam....

Bulan posa ni tak larat nak cakap byk2...
Jadi saya akan tepek gambar je kat blog ni...
Bole la yer...

Dan sape2 yg nk wat gift utk kenduri kawen, sila la email saya yer...
Sebab customer yg nk tempah 2000pcs gift telah mendiamkan diri...
Dan saya pun agak free la jugak bulan posa ni...
Huhuhu....

Kali ni nk tunjuk bantal yg saya jaet utk customer adik sepupu saya...
Jom kita terjah...
 Ni Qaseh punyer bantal...

 Ni Suci punyer bantal...

NI SUfi punyer bantal...

Untuk pengetahuan korang, bantal ni diperbuat dari kain yg lembut dan bukannya kain felt...
Kalo guna felt ia akan jadi keras dan tak best nk golek2 dgnnya...
Felt digunakan utk tepek perkataan dan gambar2 kat atasnya...

Tapi kalo nk wat bantal utk hiasan dlm kete, bole gak guna felt..
Cuma ia tak best nak peluk...

Wassalam...


Previous
Next Post »

13 comments

Write comments
Alia Ramley
AUTHOR
16 August 2011 at 02:47 delete

wow.. kalo order brape hrg?

Reply
avatar
18 August 2011 at 00:17 delete

Bantal ni harganya RM20 sebiji... POstage RM6.. :>

Reply
avatar
Alia Ramley
AUTHOR
19 August 2011 at 07:36 delete

kalo nk order nie kan, blh request x design dia?

Reply
avatar
20 August 2011 at 01:23 delete

Bole... Bole emailkan saya design yg Alia nk tu...:)

Reply
avatar
Siapa saya
AUTHOR
25 January 2012 at 14:39 delete

paling besar ukuran yang u boleh buat berapa yer..

Reply
avatar
27 January 2012 at 01:10 delete

Siapa saya: Paling besar saya buat ialah 30x20cm.. Tp skrg sy stop kejap buat bantal sbb susah nk dpt fiber area sini,...

Reply
avatar
nurul
AUTHOR
29 January 2012 at 17:38 delete

kak ada jual fiber skali tak?

Reply
avatar
29 January 2012 at 19:46 delete

Nurul: Sori, sy takde jual fiber.. Fiber saya biasa beli kat kedai jahit kat bandar..

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
7 June 2012 at 10:56 delete

Salam: kalo nak letak picture sendiri, boleh tak?

Reply
avatar
10 September 2012 at 16:47 delete

felt pack 30 clor 2 bsar mna? blh buat sbiji bntal x?rm 40?

Reply
avatar
10 September 2012 at 16:49 delete

felf pack yg 30 clor 2 bsar mna?blh buat sbji bntal x?rm 40?

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
10 September 2012 at 22:19 delete

Felt tu saiznya 23x25cm..
Bantak kecik bole la... :>

Reply
avatar
16 May 2013 at 12:38 delete

assalamualaikum..ni macam mane nak order ??

Reply
avatar