Sudut Kraf Saya... @_@

Salam...

Minggu ni kemas umah sebab ibu nak pasang tikar getah yg baru....
Malam tadi baru siap pasang kat ruang tamu dan ruang tengah umah...
Dan ruang tu termasuk la sudut kraft saya...

Haaaa... Nak tgk tak...
Nak la... Nak la...
Huhuhuh

Jom!

Tengok...
Sudut kraf saya dorang letak kat depan pintu masuk umah...
Walaupun kurang faham motif perbuatan ini, namun saya pasrah je la...
 Kalo nak tau, pintu umah ialah kat sebelah kanan gambar ni.. 
Meaning, masuk2 je umah terus nmpak rak panjang tu...
Hahahahahah.. 
Cam klako la pulak... :DDDD

Sudut kraf saya ni makan space sebanyak separuh dari ruang tamu umah ni...
Separuh lagi ialah tempat sofa, coffee table, mesin jaet ibu dan meja lappy ni...

 Ni la rak panjang tu...
Rak ni sepatutnya menegak dan bole simpan permaidani kat ruang yg panjang tu..
Tapi ayah dapat idea untuk baringkannya...
Maka byk la space bole guna utk simpan barang...

Pandai tak ayah saya ni....
HUhuhu...
Dah la pandai, comel pulak tu...
>_<

 Ni  pula rak kasut yg disalahgunakan utk jadikan tempat letak brg2 kraft yg kecik2 mcm buttons...
Seme brg2 tu saya masukkan dalam bekas kecik2...
 Dan bakinya yg berplasti2 tu seme saya dah sorokkan...
HUhuhuhu.....

Dan hari ni saya cuma packing2 je apa2 yg patut, (sebab malas la pulak nk menjaet)..
Esok nk pi post brg dan start menjaet balik...

HUhuhu...
Yippiiiiii!!!!!!

Wassalam...


Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
therosputih
AUTHOR
17 July 2011 at 22:19 delete

teringin nak singgah umah kak asma...

Reply
avatar
Aku Ibu Muda
AUTHOR
18 July 2011 at 08:52 delete

hall rumah sy dah tunggang langgang dgn barang2 menjaet..sikit kt meja makan...sikit kt meja pc...tak de bilik khas...huhu

Reply
avatar
18 July 2011 at 23:07 delete

Ain: Nak singgah meh ler.. Sampai Kuantan nnti calling2 jer.. Akak leh jemput.. ^_^

Ibu Muda: Huhu.. Umah saya pun tnggang langgang pd asalnya.. Ni ada org nk mai merisik adik, tu yg rajin je kemas umah tu... :P

Reply
avatar