19/07/2011

FELT CRAFT CLASS: CONFIRM!


Salam...

Dah jumpa dah tempat untuk wat kelas felt craft..
Huhu.. Suka2.. :DD
Kelas ni kecik jer, muat utk 6 org maximum (utk ruang tu selesa)

Ada meja dan kerusi... Ada air-cond jugak..
Macam bilik kuliah....

Oleh itu, saya confirm nak adakan FELT CRAFT CLASS FOR BEGINNER (BETA VERSION)

Tarikh: 30 July 2011 (SAbtu)
Masa: 11am-3pm
Tempat: Muda Bestari Centre, Kuantan
Yuran: RM80
Deposit: RM40 

Maximum peserta: 6 orang...
Bahan2 disediakan.

Peserta akan menerima:
1. Mini Starter Pack
2. Template
3. e-book (Felt Craft for Beginner - akan di email selepas pembayaran deposit dibuat)

Dalam kelas ni peserta akan diajar:
1. Jenis2 jahitan dalam felt craft
2. 3 Mini Project: Felt Keychain, Felt Hair Clips, Felt Brooch
3. Kalo ada masa lagi, buat la sampai 10 projek pun takpe.. Huhuhu.. :D

Berminat, bole email saya kat asema84@gmail.com

Ok la.. Ni nak siapkan modul ni...
Tinggal separuh je lagi..

CHAIYUKKKKK!!!!!

Wassalam... 





2 comments:

  1. yuran tu per class ke per person

    ReplyDelete
  2. Yuran tu per person.. Include ngn brg2... :)

    ReplyDelete