14/07/2011

Buttons Star and LOVE

Salam

Huhu.. Akhirnya dapat gak upload gambar...
Tenet slow (dah lebih 5G mmg selow..)

Haritu butang bunga kan; kali ni butang bintang pula...
Depa datang sekali aritu, tapi tak dan nak upload...
HUhuhu....

Jom tengok... :D

 Ni la butang bintang tu...
Ni tgh menyusun nak packing...
Tapi takde kaler pink la.... :(

 Zoom in sket...
Cewah....
HUhuhu....

Dah siap packed dah... (Sebahagian darinya...)
Harganya sama gak cam butang lain...

RM1.50/10biji...


Selain tu packing2 jugak butang yg lain2 ni....


Butang bulat2 ni comel sgt la...
Nak gigit.. Ngap!


Butang LOVE ni pun sampai sekali ngn yg aritu...
^_^

Felt tu masih dlm proses potong memotong...
Utk yg wat pre-order aritu, jap ek..
Dah siap packing nanti saya inform korang...

Wassalam...



2 comments:

  1. Wuhuuu seronok nye tengok banyak butang. Suke tengok sis berfantasi dengan barang2 sis. Kali ni takde pulak.Hehe.

    ReplyDelete
  2. Huhu...
    Kali ni pening dan penat sket...
    Tu yg kureng kreatif tu,..
    Pasni akan cuba berfantasi lagi..
    Ngehehe... :P

    ReplyDelete

Adbox