Selamat Hari Guru...

Salam...

Ni Special Request dari adik bongsu sy yg 9 tahun yg comel dan kuat membebel tu...
Dia minta wat something utk 3 org cikgu kesayangannya sempena Hari Guru...

Jom ushar...

 Sebenarnya time jahet ni sy langsung takde mood, tapi adik bongsu tu setiap saat tanya, "Dah siap da order Anis.." Adoi, tak larat nk dgr..
Kadang2 dia cakap, "KAklong tak menjahet ke. Order Anis camne.." 
Saya cakap, "Sabar la.. Nanti Kaklong buat la.."
Dia cakap, "Anis nak Sabtu malam tau.. Kalo tak siap, Kaklong kene denda..."
Amboi, sesuka ati je minat bebel ni sorang...


Sebenarnya (lagi) saya nak wat design depan je, tapi Anis nk gak letak nama cikgu... So terpaksa la buat jugak...
Actually saya kurang suka menyulam, tapi demi adik tersayang kugagahi jua....

Wassalam...


Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
Alienelliz
AUTHOR
17 May 2011 at 00:18 delete

haha comelx1000
haha suka la..nak jadi adik gak la..
t leh mintak hadiah hari lecturer..ahaha

Reply
avatar