Project: 100 Items for RBT Booth..

Salam...

INi adalah simple design utk HP Case...
Actually dah lama da ni, tapi baru nk upload..
Byk lg yg belom upload dan byk lagi yg tak sempat amik gambo...




Utk Hari Belia Negara kat Putrajaya nanti, saya tak perlu buka booth..
Sebabnya, groups saya iaitu Right BRain Thinker (RBT) dah decide utk buka booth for the groups...
Ada antara ahli yg duka area sana bersetuju nk sewa n jaga booth tu, manakala saya pula salah sorg ahli yg akan menyumbangkan barang...

Wah! Sangat excited...
Actually, saya nk join jaga booth kat situ (sebab saya kan mmg suka menyebok); tapi tak bese area Putajaya dan peruntukan buat masa ni kurang mengizinkan.. Jadi saya akan bg barang je la... Harap2 semenye akan berjalan dengan lancar...

Oleh itu, my next project ialah:
100 items for RBT's Booth for Hari Belia Negara...
Akan update items kat sini daily...

CHAIYUK!!!

Wassalam....
Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.