Big Project Completed!

SAlam...


Baru pas pos brg utk dijual kat Hari Belia kat Putrajaya ujung minggu ni...
Planning nk wat 100 pcs, tapi cuma mampu wat 72pcs (dan sebiji darinya telah dirembat oleh adik tercinta..)
Harap2 semuanya berjalan lancar pd hari itu dan saya pun tak sure mampu ke tak nk join pi Putrajaya...
Kewangan seolah2 tak mengizinkan.. :'(
Apepun kpd RightBrainTHINKER (pitstop only 4 CRAFTER) yg yg turun padang hari itu, CHAIYUK! CHAIYUK! diucapkan...

Ni nk show-off produk2 yg dah dipos...


 Big Flower Brooch

 LOVE brooch

 Flower Hair Clips

 Butterfly Straps
 Mini LOVE  Straps


 Owl Keychains

 Big FLower Brooch Design 2

 Tu la antara 72 pcs brg yg nak dijual..
Actually ada lg 12 purse yg dah siap dipotong dan dah siap design dah pos, tapi saya dah totally flat n surrender.. Pg td dah jahit sebiji, tp tgk jahitan betul2 tak cantik.. Maybe badan dan sampai limit kot..
Paksa2 pun nnti tak dapat jahit jugak...


Semenyer telah dipacked dan dipos kepada mama baru...
Baby seme jgn nakal duk ngn Mama Mona tau...
Mama cayang baby seme...
Muah!

Wassalam...

Previous
Next Post »