handmade felt craft supplies Malaysia

11/01/2011

Upgrade Workshop

Salam...

En Abu dan En Shawal yang baek hati telah datang dan bawakan meja serta kerusi untuk kedai kecik saya...
Huhuhu...
Suka! Suka!

Paling suka bila dorang pulak yg wat layout dan susunkan brg2 atas meja dan dekat stand tu...
Terharunya...
Kenapa baek hati sgt...

Jom tgk kedai yg dh disusun (tidak sepenuhnya) dan compare dgn yg INI...

 Dari jauh sebelah sana, nampak permandangan yg camni...

 Ni je la yg mampu hamba display kan... Huhuhu...

Stand ni En. ABu dan En. Shawal yg tolong gantungkan... 
Sronok je nampaknya mereka berdua tu...
Yg ada tulisan Gud Luck, All da Best tu Farah yg bagi...
Comeykan... Harganya RM10.00 yg panjang, dan RM7 yg pendek...

Keychain Gasing tu En. ABu dan En. Shawal yg bagi...
COmey sgt.. Nak kunyah2....
RM3.50 sebiji...

Ni yang display atas meja...
Ala2 tapak benteng jugak kan...
Sorry der.. Takde idea laen dah hamba...

 .Dull je kan... Rasanya kene tukar pembalut papan tu...
Kaler apa yg menaikkan ser wajah sket...
Tgk, ada brooch, mini strap dan big keychain...
Ada tak saya mention, yg Januari ni ada potongan hrga bg setiap barang yg ada beli...
Ini sempena pembukaan kedai kecik ni dan juga tapak kat Benteng tu... 

 HP charm, brooch dan jibbits yang tinggal..
Semua org nk beli ngn harga singgit je, sbb org kat pasar malam jual singgit....

Minyak wangi ni pulak keluaran Munif Hijjaz...
Yg terdedah tu adalah testernya...
Nak bau, meh ke kedai saya atau ke Benteng...
Dun worry, amik bau Free of Charge

 Minyak wangi tu ada dalam set 3 botol berlainan bau = RM34.00 satu set... (pek kaler pink tu)
Nak beli sebotol, harganya RM12.00 sebotol bersaiz 4mL
Satu lagi pek 8mL = RM24.00 (pek kaler itam n kuning tu)

Wah.. Apa ni.. Apa ni...
Sangat unik...
 Inilah bookmark yang dibuat khas oleh salah sorang crafter a.k.a kawan saya...
Comey kan... Geram sangat...
Dah bagi adik bongsu saya satu... 
 Yg 3 kaler, harganya RM4.00
Yg 2 kaler harganya RM3.50

 Brooch...
Unfortunately, orang ramai kurang minat pakai brooch besar2...
Kene tukar ng brooch lain la nampak gayanya....

 Sebenarnya byk lagi gambar, tapi tak dapat loading sebab tenet slow...
Next time sy tnjuk lagi k...

Thanx kerana sudi luangkan masa baca entry yg ntah hape2 ni...

Wassalam...


2 comments:

  1. wah...masih tak bape nak banyak barangnya kak...takpe2...bleh teruskan lagi usaha...=)

    ReplyDelete
  2. Huhu... TAu takpe...
    Ada lagi brg tak dpt loading sbb tenet slow...

    Apepun, masih berushaa memperbanyakkan brg..
    Thanx...

    ReplyDelete