handmade felt craft supplies Malaysia

25/01/2011

Tissue Holder Maroon Black

Salam.....

Que panjang giler...
Takot nengoknyer...
Rehat jap la... Nak update blog...

Ni Tissue Holder, request dari Amira....
Beliau nk corak yg sama ngn tissue holder ijau kuning tu...
Kaler pilihan beliau = hitam n maroon


Time nk jahit ni, mcm tak kena je tgk warna ni...
Bila dh siap; PERGH!!!

Serius, ramai giler remaja yg nk beli bila sy display kat Benteng tu...
Tp xkn nk jual plk...
Dan bertuan dh pn...


Ni bahagian belakangnya...
Saya suka corak carik2 camni....

Tau tak, saya baru je order felt...
Ada 37 kaler, polyster felt...
Customers mesti tau yg slama ni saya guna wool felt sbb sukakan texture ni...
Tp dpt komplen yg ia cepat berbulu n nampak lusuh la bila berbulu...

Aritu try polyster felt Dayang
Ok la... Tak berbulu dan tak keras...
Tp deep inside masih suka pd wool felt...

So, bila felt smpai nnti, sape2 nk beli mai la yer...
Quality, sy x pasti tp bila dh borak pjg ngn owner tu; rasanya ok la kot...
Dia bg felt yg org biasa wat toys...

Saya beli terus dari kilang tau...
Pandai tak saya...
Huhuhu..
(Tetiba bangga lak..)

K la.. Nak sambung jahit...

Wassalam...


4 comments:

  1. cantik padanan warna dia...tu customer yang datang tu takmo tempah ke...ekekeke

    ReplyDelete
  2. HUhu...
    Ada....
    Mggu ni ada 2 tempahan tissue holder...
    Sronoks....>_<

    ReplyDelete
  3. ukt kotak tisu xde ke??

    ReplyDelete
  4. Kotak tisu x penah buat lg...
    Sy suka wat benda kecik2...

    ReplyDelete