Purse Berzip

Salam...

Ni pulak purse....
 Ni customer Shima punyer...

Ni sebelah belakangnya plk...

Ha... Cepat2 order2..
Sebelom abes bulan January...
RM12 je

Nak komplen sket:
Rajinnya la korang spam shoutbox saya ni ek...
Ingatkan ikhlas singgah sini, rupa2nya nak tinggalkan tapak kaki jer...
Tak baek tau...
Sedey saya.. T_T

Ruang tu utk berinteraksi, namun telah disalahgunakan...
Naek boring dh baca, dan takde ati nk baca lagi...
Pasni nk buang dah...

Bye2 Shoutbox...

Wassalam...


Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
27 January 2011 at 12:06 delete

laa kenapa buang shoutbox?susa da nak tanye2.baru tanye pasal kat mane beli felt kat kilang tu?harga?

Reply
avatar
therosputih
AUTHOR
27 January 2011 at 13:57 delete

adeh...sape suh ada orang salah guna kan...dah kena buang....

takpe2...pasni sesape nak tanya pape leh terus anta email, ada terpampang baik punya tu kat atas sana, bawah header tuh...

Reply
avatar
27 January 2011 at 19:08 delete

Ano: Oo.. yeke...
Felt tu sy beli dari luar negara, hrga murah sket la dari yg biasa2.. Tp nk jual hrga standard cam blog laen gak... Quality x pasti la.. Tp jenis polyster.. Ni tgh cari kilang wool felt plk...

Reply
avatar
27 January 2011 at 19:09 delete

Rosputih: TAu takpe.. DUlu ok lg kdg2 je kene spam.. La ni dh makin melampau plk, everyday dpt spam...

SAY NO TO SPAM.. X(

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
31 January 2011 at 23:29 delete

wah bile felt nak sampai?jual la murah sikit.hehe.mesti ramai yang nak.luar negara kat mana?korea jugak?

Reply
avatar