Phone Pouch yg Muat Masukkan Kamera...

Salam....
Phone pouch yg direka khas oleh tuannya...

Ni la rupanya...
Macam besar je kan... rasanya sy dh salah ukur... 
Corak ni sy yg gedik2 nk tambah..

 Ha... Ni corak yg tuannya nak...
Nak dia n pakwenya, pastu ada nama dorg..
Sukanya!!!

Seperti biasa, ada dua layer...

Tau tak, ia boleh muat camera Olympus saya tau...
Dah cuba dh tadi... Tp tak dapat amik gambar la...
Mana bole amik gambar kamera tersebut kan..

Saya amik gambar ni kat dalam kedai tempat keja...
Saya dah pun minta benti, tp bos tak bg...
Bos dah bg satu shelf utk sy letak brg2 crafting; bg saya letak stand atau 1 meja kat luar utk display brg2 sy kat kedai beliau; bg bwk 1 lg meja kecik; bg sy cuti Sabtu dan Ahad dan naikkan gaji saya sket...

Dah tanya ayah; ayah cakap ni win-win situation...
So saya tgk la bulan ni camne...
Kalo everything's okay; akan teruskan bekerja dan crafting at the same time...

Sebenarnya saya nk serius dlm crafting dan selling craft supplies...
Cuma masa tak mengizinkan utk saya survey bila2 masa sy suka...
Saya pun nak spend most of my time dlm workshop...
Dan bila malam nk spend time ngn family... takmo bwk keja balik umah...

Ada org tanya, apa yg tak sempatnya bekeja sambil crafting...
Sebenarnya bukan tak sempat.. cuma rushing sgt...
Dan saya jenis tak suka rush2.. Suka tenang je....
Setenang air dlm perigi...

Saya pun tak pandai menjahit laju2...
Suka relax2 dan enjoy every moment mencucuk dan menarik jarum..
Kalo dh rush, dah tak enjoy dah kan...

Alamak, apa yg membebel panjang2 ni...
K la... Nak sambung jahit...

Benteng malam ni dibatalkan kerana dijangka hujan dan ribut...
Cuaca sekarang panas tapi awan kelabu berarak dgn garangnya...
Maybe gak ribut...
Lagipun sejak akhir2 ni ribut mmg kuat sampai terlonat2 bumbung umah.. (umah saya umah papan.. dan umah org lain kat situ pun umah papan..)

Umah papan best sbb sejuk dan tak lemas bila nk tdo waktu malam...
Biasanya kalo tumpang tdo umah sedara mara, mesti tak dapat tdo sbb lemas...
Tak tau la nper boley lemas...

Ok, takmo cakap lagi...
Nk stop dah ek...

Wassalam...

                                                                                                                                         
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
therosputih
AUTHOR
28 January 2011 at 22:32 delete

betul cakap ayah...menjahit bila rush2 ni tak best, terus tak rasa nikmat...

Reply
avatar

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.