HP Pouch

Salam...

CRAFT I'VE MADE RECENTLY...
HP pouch...
 BAhagian depan,...

 Bahagian belakang

HP pouch kali ni guna wool felt yg terlebih lembut...
Hasilnya kurang memuaskan...
Nak lelong murah2 je la yang ni...

HArini hari kedua minggu 3...
Semalam tak update kan...
Semalam ramai sgt orang mai utk countdown...
Sales pun so so shj...

Arini lagi pelik...
Takde org pun jalan2..
Awat ar...
Ke mana semua org Kuantan telah menghilangkan diri...

Bila tutup akaun hari ni; rasa saket sgt...
Kira2 cukup utk balik modal jer...
Sewa pun cam tak lepas je...

Maybe sebab musim hujan...
dan sebab budak2 nak start skolah, so ibu bapa pun budget utk bulan ni...

Diharap next month sales akan sedikit meningkat...
InsyaAllah...

5 comments:

  1. xper la Asma, mula2 mmg macam tu. mana2 perniagaan pon. nak bleh bertapak tu susah. InsyaALlah, kalau Asma bersabar sekejap n perbanyakkan item yang susah org nak cari kat tempat lain mungkin org ramai akan tertarik...

    cthnya: buat promosi
    beli rm30 ke atas dpt free gift. org ni kalau dengar jer free gift akan tertarik.
    pastu letak banner nama kedai Asma tu besar2...biar org nampak kiter ni berani. ni pon saya blajar dr mr hubby.
    InsyaAllah mendatangkan hasil even kna tgu sedikit nak dapat pulangannya tu...
    GOOD LUCK !!!

    ReplyDelete
  2. Thanx Syazz.. Mak pun ckp camtu.. MUla2 berniaga mmg sales kurang. AMik masa utk stabil..

    Banner tu ada terpikir gak.. Cuma tgh budget sbb terlalu byk guna duit awal2 ni... Igt nk wat quilt utk banner.. Tgk la sempat ke tak,,

    Thanx Syaaz... >_<

    ReplyDelete
  3. u r welcome dear...

    u bertuah tau dapat jugak wat sale kat luar. saya ni nak aktif2 anak2 masih kecik. sedikit terbatas...tapi saya doakan kejayaan kamu...

    ReplyDelete
  4. Sis..nak tanye sikit leh?
    Till now sis buat tapak 2 lagi ke?

    ReplyDelete
  5. Skrg tak wat dah..
    Tapak tu mahal.. RM40 sehari, 3 hari seminggu.. RM480 sebulan.. Saya pun tak sempat wat ready made items byk2, n berkejar ngn order tiap2 minggu... La ni saya wat kat umah je, tapi sales takde la sebanyak dulu... :)

    ReplyDelete