Hair Clip Bunga2 CInta

Salam...

1st time buat bunga ni...

 Hair pins ni oder dari customer...
Bunga tu bukan saya yg buat tau...
Ibu saya yg lukis, pastu saya kerat je la...

Mmg dari dulu tak pandai lukis bunga....


Ni harganya RM5.oo sepasang...
Kaler korang pilih la ek...

Ha....
Dah lupa, kan saya ada wat segmen khas Creative Blog of the Month...
Takde sape nk join ke...
Awat segan2 ni...
Ala... Join jer...
Boring la, asyik saya sorang je membebel kat sini...

Jom la ek... Jom la...

Wassalam...


Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
therosputih
AUTHOR
30 January 2011 at 22:39 delete

cantik...mcm bunga crochet jugak kan...

Reply
avatar
31 January 2011 at 00:23 delete

ye ke...
Tp crochet lg cantik la...

Skrg sy tgh blaja crochet... tp baru pegang 5 minit ah give up...
Sussah...XP

Reply
avatar
nany
AUTHOR
4 February 2011 at 20:54 delete

hye asma.saya nany yg tempah pin ni.hehe.

saya suka sgt dgn felt ni.saya sampai cuba buat sendiri.hee.tp secantik dan kemas mcm akak punya la.

urs is nicest and sgt kemas!
will drop by ur shop again nxt time.:)

Reply
avatar
9 February 2011 at 03:03 delete

Huhu..
Thanx Nany...
Actually ni bukan rekaan saya, tapi rekaan dari Kak Yana... Cuma saya jahitkan ikot order...

Next time kalo Nany nk beli felt,mai la.. La ni dh jual kain felt dah..

Thanx 4 ur order.. >_<

Reply
avatar

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.