handmade felt craft supplies Malaysia

30/12/2011

29/12/2011

Year End Sale

December 29, 2011
Salam... Kat mana2 pun ada Year End Sale la ni.... Saya pun nak join jugak la... Bole tak... Ok, jadi 1st product on sale ialah: A ...

20/12/2011

TAK NIAGA

December 20, 2011
Salam... Saya akan ke Singapore 22hb (Khamis) dan balik semula pada 26hb.... Jadi pos terakhir ialah esok.. Kepada anda yg nak place or...

15/12/2011

T__T

December 15, 2011
Salam... Sy malu nk citer ni... Tapi nk citer jgk... Bbrpa ari ni sy sgt bz oleh itu sy pas kan proses pos brg kpd adik saya... Seme pa...

10/12/2011

19/11/2011

Hair Band

November 19, 2011
Marathon POst is Back... New items in da house... Getah ikat Rambut... HairBand... Masalahnya ialah saya tak tau harganya brape.....

Polyester Felt

November 19, 2011
Marathon Post is Back... KAli ni ialah item yg paling biasa... Iaitu Polyester Felt... Yay!!!! (apa yg hepi sgt..) Okey, jap lagi say...

Wood Button STAR

November 19, 2011
Marathon Post is Back.. (phew..) Back to the button.... Kali ni Wood Button STAR (sy tak pasti ni nama yg betul... Asalkan faham dh ok ka...

Brooch

November 19, 2011
Marathon Post is Back... Brooch belom restock...sbb masih available.... Tapi this item is kinda slow selling.... Nape ea... Mahal ke.......