08/09/2010

Hearts for Jack

Salam...

Wah.. MAkin dekat nak raya, makin busy jadinya...
Tempahan kueh mmg byk last2 minit...
Smpai lebam mata tak cukup tido...

Sungguhpun begitu, bisnes keychain masih berjalan, walaupun tidak sederas arus...

Ada customer order 65 unit keychain dan 10 unit brooch...
Wah, terperanjat juga time terima order ni...
Apa "Wah" pulak...
Patutnya ucapkanlah "Alhamdulillah" rezeki bulan Ramadhan...

Dah siapkan Heart Brooch sebanyak 10 unit tu,,,
Jom intai-intai...

The MAking of...

Ni time proses pembuatan...
Sambil jahit, sambil tengok The Pirates of Carribean...
Kenapa Captain Jack Sparrow tu kacak sangat eh...
Oi, oi, oi...
(die selalu cakap gini)

Ha... Dah siap pun...
However, if you are not satisfied with the thread colour, pls let me know...
I can change fews...

Keychain Chipsmore on day way...

La ni giliran Chipsmore pula...
Dah siap2 gunting chipsmore tu, jom kita pulun jahit!
Savvy?
(Jack pun suka cakap gini)

Aye, aye, captain!
Arrr... (ala2 pirate cakap)
Huhuhu...

Will you marry me, Jack?

P/S: Kalau la dapat suami yg kacak, cool, kelakar dan bijak cam Jack Sparrow kan best...
P/S ke-2 : Suka dengan British ascent dan skrip dalam citer tu...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment