Keychain - Football Jersey...

Salam...

Saya tak minat bola, tapi boleh la nak buat keychain berbentuk jersey...
Cuma pattern jersey setiap pasukan tu yg tak tau camne gayanya...

Bila tanya Encik Google camne rupa jersey Argentina, dengan sepantas kilat beliau tunjukkan contoh yg berlambak gila... Malangnya semua pattern lain2. 
Tak tau mana satu yg sebenar2nya betul. Maybe dorang tukar pattern tiap2 tahun kot...

Takpe2, yang penting saya dah berjaya siapkan jersey lima helai...

 Dari kiri; Brazil, Argentina, Germany, Portugal, dan MU...
Aik, camne MU leh sesat tetiba...

Kalau jersey ni cam salah ,color tak kena , atau ape je yg tak kena, minta maaf banyak2...
Memang saya tak tau yg mana satu design sebenar...
Adik cakap jersey selalu tukar2 dan ada yg "Home" dan "Away"..
Ntah la apa bezanya...
Yang saya tau, jerit GOAL! Pastu tanya ayah, pasukan mana score ni...
Hampeh ayah menyampah giler...

Dan baru je lepas kerat keychain bentuk  MyVi...

Nak 5. Baru kerat empat....
Tayar tu nak wat laen sket la...
Okey, nk tdo dulu...
Esok baru sambung....

Wassalam....


No comments:

Post a Comment