17/09/2010

Kek Fresh from Oven Keychain

Salam...

Eh, korang lapar tak... Nk makan kek tak...
Jom pilih yg mana berkenan...
Kikiki...

 Kek yang saya baru bakar semalam...
Yummy!

Huhu.. Ini pandangan secara 3D pula.. (kononnya)..

Ha... tak nampak cam 3D...
Patut la... Korang kene pakai cermin mata yg sebelah merah, sebelah biru tu...
Baru nmpak cam 3D...
Ape la.. tu pun nk tanya...
Huhu... Gurau2.. Jangan marah ek...

Jom kite review setiap perisa...



Kek Coklat Moist (moist la sangat)

This is my fevret flavour..
Toppingnya dark coklat dan tepi2nya aising vanila. Ada strawberry segar dari ladang Cameron Highland sebiji kat tengah...

Huhu...
Kek Kiwi

Sebenarnya kek ni saya nak buat kek pandan pada asalnya...
Tapi orang putih tau ke kek pandan...
Dan takkan nk letak daun pandan sebagai topping pulak kot.

Dan kiwi tu diimport khas dari Australia tau...
Best...
Kek Strawberry

Kek perisa strawberry bertopengkan ceri.. 
Ops, bertoppingkan ceri... 
Huhu...

Kat tengah2 tu saya syelek ngn jem strawberry...
Yummy gitu....


Kek Strawberry (original version)

Memperkenalkan kek strawberry yg sebenarnya...

Terletak sebiji strawberry yg juga segar dari ladang di atasnya...

Sungguh menyelerakan bagi wanita yg feminin dan comel....

Kek Apricot

Yeah, babey...
This one is very special...

Mixed with real apricot juice with a slice of fresh apricot fruit on top of it...

Menjadi adi tak saya speaking London... Huhu...
Kek Oren

Ni pula fevret Anis...
Kek ke minuman ke gula2 semuanya nak oren...
Malangnya buah oren tu cam tak berapa menjadi la...
Maybe sebab benangnya tebal sgt kot...

Kek ni agak mengecewakan sket...

Kek Anggur a.k.a Blueberry

Warna kek ni bukan warna sebenar...
Warna sebenarnya mcam warna Barney and Friends...

Blueberry cake ni fevret Anas...
Dan one my fevret jugak...

Alamak, awat lapar tetiba ni...





Saya tgh blaja buat felt krim... Yg krim sejemput-sejemput atas kek tu kan...
Byk kali try tapi tak menjadi2...
Harap2 lepas ni jadi la ek...
Chaiyuk!

Dan nk kmpul duit baiki kamera...
Gambar kat blog ni diambil dgn videocam...
Tak pandai nk adjust lighting dan nk bg sharpkan dia...
Hasil gambar pun tak sama dgn produk sebenar...
Chaiyuk!

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Adbox